Utbedring av skolevesenet i Hallingdal 1861 – 1900

Denne oversikten er interessant også fordi den gir oss et innblikk i når de ulike skolebygningene ble satt opp, samt hvilke hus ble omgjort til skolehus. Opplysningene er hentet fra amstforhandlingene i Buskerud. Bildet er fra Løken skule i Hemsedal rundt 1910. Eigar: Hemsedal bygdearkiv.

skolevesen enskolevesen 2skolevesen 3skolevesen 4skolevesen 5skolevesen 6skolevesen 7skolevesen 8skolevesen tiskolevesen elleveskolevesen tolvskolevesen trettenskolevesen fjortenskolevesen femtenskolevesen seksten

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s